Apples & Pearls.jpg
Apples & Pearls

METHODE TRADITIONELLE

Hoogstam appels

8,5 % vol.

Méthode traditionelle

Brut nature

 

Mousserende wijn op basis van oude hoogstam appelsoorten afkomstig uit de valleien van Borgloon en omstreken. Dankt aan de méthode traditonelle een boeket van frisse appelzuren en een overweldigende pareling. Ideaal als aperitief maar kan ook bij kaas gematcht worden

IMG_0348.JPG
Cider

Sinds 2008 werken we samen met Natuurpunt Borgloon en De Nationale Boomgaardenstichting voor het maken van natuurlijke ciders.

Al onze ciders zijn gemaakt zonder toevoeging van additieven en cultuurgist.

Foto cider 2.jpg
Hoogstam appels

We gebruiken enkel hoogstamappels uit niet bespoten boomgaarden. Door deze appels een waarde te geven zorgen we mee voor het behoud van biodiverse hoogstamboomgaarden in Haspengouw. 

In 2019 hebben we een kleine boomgaard aangeplant met 10 verschillende oude appelrassen.

IMG_8962.jpg
Experimenteren

Appels zijn een ideale metgezel voor vele experimenten.

Zo experimenteren we met combinaties van vlierbloesem, krieken, frambozen, wilde hop,...

Meer info over deze experimenten volgt snel.

17850464723074591.jpg